Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Eπίκαιρα

Μπουντουρός αισθητός ξανά

Ξαναχτύπησε ο Μπουντουρός την περασμένη βδομάδα σε μυαλά δεκατεσσάρων ανθρώπων και ενός αρθρόποδα. Κανένα σχετικό περιστατικό δεν είχε αναφερθεί τα τελευταία επτά χρόνια. Σύμφωνα με μαρτυρίες θυμάτων, ο δράστης χρησιμοποιεί τη μπουντουρωτική του ικανότητα με σκοπό τη δημιουργία δικτύου μυαλών για την ικανοποίηση των... σκοπών του.

Μερικά από τα άτυχα ανθρώπινα θύματα
Μερικά από τα άτυχα ανθρώπινα θύματα
μετά την αηδή επίσκεψη
Η       , 43 ετών, προτιμά να διατηρήσει την ανωνυμία της και έχει ενημερώσει τους φίλους, τους γνωστούς της και τις κρατικές υπηρεσίες σχετικά. Η επιθυμία της αυτή έχει γίνει δεκτή με το σεβασμό που της αρμόζει. Παρ' όλα αυτά, ο Μπουντουρός όχι μόνο κατάφερε να ξετρυπώσει το όνομά της, αλλά το χρησιμοποίησε με σκοπό το επονείδιστο και ατιμωτικό "Κάλεσμα". Όπως μας ενημερώνει η ίδια: "Ήταν μεσημέρι και ξάπλωσα λιγάκι να πούμε, είχα φάει και κανταΐφι. Και να πούμε εκεί που 'κλεισα το μάτι μου...τον αντιλήφτηκα."

Το άτυχο ζωντανό, το οποίο προτιμά να διατηρήσει την ανωνυμία του, ήταν το πρώτο που μας ενημέρωσε σχετικά με τη δυσάρεστη εμπειρία, χρησιμοποιώντας ένα προσεκτικά υπολογισμένο αφηρημένο αριθμό φτερουγισμάτων.

Θύματα του Μπουντουρού
Θύματα του Μπουντουρού
σε φρενήρη κατάσταση

Δε γνωρίζουμε ακόμη τον απώτερο στόχο του δράστη, όμως η πλειοψηφία των αναλυτών κρίνει την κίνηση του αυτή "φουριόζικη", "ψευτοκυριλέ", ακόμα και "παλαβιάρικη".

Τα θύματα βρίσκονται υπο παρακολούθηση για περαιτέρω αντιδράσεις, ενώ τα συμπτώματα που έχουν ήδη αναφέρει όλα είναι η ασυγκράτητη φαγούρα όταν φορούν το αγαπημένο τους ζευγάρι κόκκινων καλτσετίνων και η ακόρεστη επιθυμία για σοκολάτα τύπου μπουένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου