Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Δελτίον Τύπου τῆς FILMALEX (Η.Ε.Δ.Τ.#4)

FilmalexΑγαπητοί αναγνώστες του blog μας, η Filmalex σας ευχαριστεί για την μανιώδη επισκεψιμότητα που χαρίζετε στην εταιρεία μας εδώ κι έναν ολόκληρο χρόνο!
Όσον αφορά την δράση μας, οι συντακτικές μας ομάδες θα συνεχίσουν να σας παρέχουν συνεχή ενημέρωση, ψυχαγωγία και, γενικότερα, πολιτισμό. Εκτός από την ήδη υπάρχουσα θεματολογία, σας ενημερώνουμε πως θα προστεθεί η “Λίστα Γάμου” που όλοι αναμένουν με ενθουσιασμό. Επιπλέον, σας ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη αγάπη που δείξατε στην ενότητα “Συσχετισμοί”. Σας υπενθυμίζουμε πως τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας μας υπερπαραγωγής με πρόχειρο τίτλο “Οι Τρίχες μιας Ζωής” και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε.
Παρακάτω είναι διαθέσιμες δύο ταινίες προς παρακολούθηση, αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας. Πρώτα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία “GRADUS” (2013), και στην συνέχεια –για πρώτη φορά– την λογοκριμένη έκδοση της ταινίας μας “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” (2012). Σχετικά με την δεύτερη ταινία, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως οι σκηνές που “λογοκρίθηκαν”, λογοκρίθηκαν από το Συμβούλιο Λογοκρισίας της Φιλμάλεξ με σκοπό την αποφυγή συγκινήσεων για το ευαίσθητο κοινό. Κλείνοντας, θα θέλαμε, για άλλη μία φορά, να ευχαριστήσουμε τους θερμούς θαυμαστές μας για τα χιλιάδες γράμματα που κατακλύζουν καθημερινά τα κεντρικά μας στούντιο.

 
Καλό καλοκαίρι, γεμάτο επεισοδιακές σκηνές!!
 
GRADUS
 
Η Πεντάμορφη και το Τέρας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου