Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Eπίκαιρα

Ο κακτοειδής δράστης
Ο κακτοειδής δράστης
Μία υπόθεση που συγκλονίζει! Σήμερα, νωρίς το απόγευμα, συνελήφθη ασυνείδητος τύπος που πετούσε κλαδιά κάκτων μέσα στην θάλασσα. Οι κάκτοι που χρησιμοποιούσε ο δράστης φύονταν στην αυστραλιανή έρημο – και πιο συγκεκριμένα στην έρημο Γκήπσον.
Το ερώτημα, λοιπόν που τίθεται είναι πως αυτός ο τύπος κατάφερε να μεταφέρει τους κάκτους σε περίφημο κορινθιακό ύφαλο, όπου και τους εκσφενδόνιζε με μεγάλη χάρη. Την απάντηση στο ερώτημα την έδωσαν οι αρχές.
Κακτο-σκράτσην.Επρόκειτο για ολόκληρο κύκλωμα λαθρεμπορίου κάκτων και άμμου μέσω βαποριού που κινείτο στην γραμμή Αυστραλία - Κόρινθος.

Την αστυνομία κάλεσε λουόμενος, στην πλάτη του οποίου προσγειώθηκε ένας τροφαντός κάκτος, ενώ μπανιαριζόταν. Ο εγκληματίας, ιατροδικαστής στο επάγγελμα, δικαιολόγησε τις πράξεις του δηλώνοντας: «Έπρεπε να το κάνω. Δεν το επέλεξα. Η πράξη μου αποτελεί μέγιστη τιμή και θυσία στον μέγα Θεό Ανανέ. Ούτως ή άλλως, απλώς πετούσα μερικά άνθη στην θάλασσα». Ας ελπίσουμε πως θα πάψουν να εμφανίζονται τέτοιου τύπου ανησυχητικά περιστατικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου