Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Eπίκαιρα

Ο Ιπτάμενος Αρχιμανδρίτης en face.
Ο Ιπτάμενος Αρχιμανδρίτης en face.
Σήμερα το πρωί εξιχνιάστηκε πλήρως το μυστήριο των “Δενδρόσκυλων”. Την υπόθεση είχε αναλάβει η Αστυνομία έπειτα από επιτακτική έκκληση των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες την είχαν χαρακτηρίσει ως «άλυτη» και «νεκρό τέλος». 
Το όλο μυστήριο ξεκίνησε πριν ενάμιση περίπου χρόνο, όπου παρατηρήθηκε καθημερινή εύρεση σκύλων πάνω σε δέντρα κεντρικών πλατειών του Λεκανοπεδίου. Αποφεύγοντας το σασπένς στις περιγραφές μας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την επίλυση του θέματος σύντομα, ξεκάθαρα, ευθέως, περιεκτικά, χωρίς ελιγμούς, μακρηγορίες, άτεχνες επεκτατικές και αγωνιώδεις για τον αναγνώστη μεθόδους καθυστέρησης αποκαλύψεως της είδησης, καθώς αυτό που μας απασχολεί είναι η καθαρή ενημέρωση.

Ο υπεύθυνος εγκληματίας που κρύβεται πίσω από την υπόθεση είναι ένας Ιπτάμενος Αρχιμανδρίτης. Ο κληρικός, αφού έκλεψε την ικανότητα ενός ιπτάμενου νίντζα, αφήνοντας τον απροσδιόριστο, φρόντισε να την εκμεταλλευτεί για να πραγματοποιήσει τα ύπουλα και ειδεχθή σχέδια του. Αρχικά, συνέταξε μία λίστα η οποία περιελάμβανε με αλφαβητική σειρά όλες τις πλατείες του Λεκανοπεδίου. Στην συνέχεια αγόραζε πανάκριβα σκυλιά από επαρχιακά παιτσώπ και αμέσως μετά τα τοποθετούσε πολύ προσεκτικά (προσδένοντας τα) πάνω σε κλαδιά ψηλών δένδρων (στις πλατείες που προαναφέρθηκαν).
Κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα
στις Αρχές.


Η Αστυνομία και οι διακεκριμένοι σύμβουλοί της εντόπισαν πολύ σύντομα το μοτίβο του απατεώνα και συνδυαστικά με τις αναφορές των μαρτύρων για “…κάποιον ρασοφόρο…” στις σκηνές του εγκλήματος, η υπόθεση διαλευκάνθη ταχύτατα. Ο παπάς καθαιρέθηκε από την Ιερά Εξέταση και έπειτα προφυλακίστηκε για άγνωστο προς το παρόν χρονικό διάστημα (αφού η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο αρχιμανδρίτης φαίνεται να εμπλέκεται και σε αεροπειρατικά σκάνδαλα). Οι αρχές εκφράζουν τον προβληματισμό τους για ενδεχόμενη μιμητική συμπεριφορά που θα οδηγήσει σε νέο ζωολογικό δράμα.




Ο Ιπτάμενος Αρχιμανδρίτης κολαζόμενος.
Ο Ιπτάμενος Αρχιμανδρίτης κολαζόμενος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου