Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Eπίκαιρα

Διεθνής Επικαιρότητα 

Ενδεχόμενο λαθρεμπόριο χαλβά.
Ενδεχόμενο λαθρεμπόριο χαλβά.
Χθές το βράδυ εθεάθη ελικόπτερο οδηγούμενο από δύο άλογα. Το ύποπτο της υποθέσεως έγκειται στο μυστηριώδες πακέτο που κρεμόταν από το ελικόπτερο και εμεταφέρετο εις άγνωστον προοροσμόν. Εγκυρότατες φήμες μας πληροφορούν πως το ύποπτο κιβώτιο μετέφερε έναν τόνο χαλβά.

Μία ανάλογη πτήσηΟ προορισμός του ιπτάμενου σώματος παραμένει μέχρι κι αυτήν την ώρα άγνωστος, ενώ τα άλογα ταυτοποιούνται ως μέλη του γαλλικού ιπποδρόμου. Οι πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων αναφέρουν πως το ελικόπτερο εθεάθη πάνω από κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης, αλλά και πλησίον του Νομισματοκοπείου και του Υπουργείου Αμύνης. Οι μυστικές υπηρεσίες αναμένεται να λάβουν δράση.
 
ΕκδρομήΣε φιάσκο κατέληξε εύθυμη σχολική εκδρομή σε ζωολογικό κήπο. Λίγα λεπτά μετά την άφιξη τους, οι μαθητές και οι διδάσκοντες ενημερώθηκαν πως όλα τα ζώα είχαν κρυολογήσει και δεν ήταν σε θέση να επιδείξουν την όποια γοητεία τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται η συγκεκριμένη κατάσταση. Σε άλλους δύο ζωολογικούς κήπους της χώρας φαίνεται πως όλα τα ζώα παρουσίασαν τα βασικά συμπτώματα του (μάλλον ύποπτου) κρυολογήματος. Άραγε η παρούσα είδηση σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την έκρηξη που προκλήθηκε από βόμβα σε κεντρικό ζωολογικό κήπο της πόλης των Παρισίων; Πρόκειται οπωσδήποτε για ένα θέμα που θα μας απασχολήσει. Μείνετε συντονισμένοι!
 
Sorry, Wrong Number Με προεδρικό διάταγμα καταργήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο αριθμός -3. Πριν από την αποφασιστική πράξη προηγήθηκαν, φυσικά, ορισμένα γεγονότα. Λέγεται πως ο αριθμός πιάστηκε προχθές το βράδυ να παραβιάζει ανελέητα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ είχε αρχίσει να έχει νταραβέρια με τριψήφιες ταχύτητες (χλμ/ώ). Επιπλέον, κατά την ανάκριση του, φάνηκε πως δεν είχε λογάριθμο (όπως και όλοι του σιναφιού του). Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως συχνότατα λαμβάνουμε-σερβιριζόμαστε (παρά την θέλησή μας πολλές φορές) απροκάλυπτα τον αντίστοιχο θετικό αριθμό του, οπότε αν δεν είμαστε αγενείς, ελάχιστα μας απασχολεί η κατάργησή του. Οι αριθμοί 6 και 7 (γνωστοί για την περίφημη μεταξύ τους σχέση: εξάρτησης και φόβου) δήλωσαν επισήμως την θλίψη  τους.
 
 
Ο Μεσιέ Μπαμπέσης.
Ο Μεσιέ Μπαμπέσης.
 
Σήμερα το πρωί στις 2ώ30λ ο Ζωρζ Μπαμπέσης θα επισκεφθεί τον Πύργο της Πίζας. Η τοπική εφημερίδα εντόπισε πολλαπλά προβλήματα στην ανασφάλεια της ζωής της μύγας και του ιδίου.
 
 
 
 
 Αθλητική Ενημέρωση
 
Οι νέες προκλητικές εμφανίσεις.
Οι νέες προκλητικές εμφανίσεις.
 
Τα νέα αθλητικά φορέματα ανδρών και γυναικών, είτε αθλητικών ομάδων είτε μεμονωμένων αθλητών, κρίθηκαν ως εξόχως προκλητικά από την συλλογική αθλητική ομοσπονδία ΚΟΛ.Ι.Ν.Ο.Σ. Ε.Ξ.Ω.* Η ένωση των αθλητικών στυλιστών, παρά την έντονη δυσαρέσκειά της, είναι πλέον υποχρεωμένη να αποσύρει τις νέες ενδυμασίες και να τις αντικαταστήσει με σεμνότερες. Αναμένονται, λοιπόν, νέες εξελίξεις σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα.
* ΚΟΛ.Ι.Ν.Ο.Σ. Ε.Ξ.Ω (ΚΟΛυμβητικό Ίδρυμα Νέων Ομάδων Συναθλητών Ελληνικής και Ξένης Ωραιότητος)
 
 
 
Σχετικά με την Υπουγρό - και όχι μόνο...Μεγάλη ανησυχία φαίνονται να έχουν προκαλέσει οι διαρροές που προέρχονται από το Υπουργείο Αθλητισμού. Φημολογείται πως η κυρία Υπουργός πρόκειται να απαγορεύσει τις κατασκηνώσεις παντός είδους και οποιονδήποτε κινήτρων σε όλα ανεξαιρέτως τα μέρη του πλανήτη.
 
 
 
Καλλιτεχνικά Νέα
 
Ο αστυφύλαξ
Ο αστυφύλαξ που σοκάρει.
ΘέατρονΗ διάσημη κριτικός θεάτρου Μαργαρίτα Ντεβάλ παρακολούθησε χθες το βράδυ την παράσταση “Σπίτι - αυτοκίνητο, τσαγιέρα και παπούτσι ”. Η κυρία Ντεβάλ δήλωσε πως το έργο της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ιδιαίτερα όσον αφορά τον ρόλο του αστυφύλακα.
Ο σκηνοθέτης του θεατρικού, Πελλέας Μελισσάνθης, μετά την εν λόγῳ κριτική απάντησε: «Η μανταμίτσα Ντεβάλ δεν είναι για ‘ψηλά νοήματα. Θα ‘πρεπε να ‘χε πάρει πόδι απ’ τον χώρο ‘δώ και πολλά χρόνια». Φαίνεται πως η Μαργαρίτα Ντεβάλ ξέρει να κρατάει το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπο της.
Καιρός
Κακοκαιρία, guys!

Άστατες θα συνεχίσουν να είναι οι καιρικές συνθήκες για την παγκόσμια επικράτεια. Έντονη θα παραμένει η κακοκαιρία, καθώς τα σύννεφα θα συνεχίσουν να θρηνούν τους αγαπημένους τους για όλη την επόμενη εβδομάδα.



 

Οι σκιές των τριών Ελλήνων επιχειρηματιών.
Οι σκιές των τριών Ελλήνων επιχειρηματιών.
Χρηματιστηριακά Νέα
Οι τρεις Έλληνες επιχειρηματίες απεφάσισαν έπειτα από πάρα πολλή μεγάλη σκέψη (για την ακρίβεια, έπειτα από περίπου 81 χρόνια) να επενδύσουν στην ευρύτερη περιοχή του Ρίο Ντε Τζανέηρο.

Τι κι αν η γυαλάδα των ημίψηλων τους θάμπωσε; Τι κι αν οι αφράτες ουρές των φράκων τους ξέφτισαν; “Τι κι αν στα μαλλιά τους τα χιόνια ‘βάψαν τις γκρίζες γωνιές…” (-κι όχι μόνο); Οι επενδυτές είναι απτόητοι και πανέτοιμοι για μία εντονότατη επιχειρηματική δραστηριότητα ευρέος μεγέθους. Το πλέον σίγουρο, άλλωστε, είναι πως κανείς τους δεν έχει να φοβηθεί την όποια μάχη με τον χρόνο και κατ’ επέκτασιν με τον Χάρο, καθώς ο τελευταίος νικήθηκε ανά ακράτεια από τον Διγενή Ακρίτα-man.

 

Στρατιώτες
Στρατχιώτες.
(Ο μεσαίος δεν είναι ο Παπαμιχαήλ!)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου