Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Eπίκαιρα

Προειδοποίηση
Άκρως παραπλανητική αποδείχθηκε η πασίγνωστη διαφημιστική φράση «Τα ωραία μπισκοτάκια Λόλα” αρέσουν στα σκυλάκια όλα». Σε πρόσφατη αιφνιδιαστική υγειονομική έρευνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της πολυεθνικής εταιρείας ζωοτροφών “Λόλα”, φαίνεται πως τα περίφημα μπισκοτάκια περιείχαν ίχνη κοτσυφιού, στρουθοκαμήλου και στρουμπουλογλαρονίου (γνωστό και ως χοντροκαπελαδούρα). Η συγκεκριμένη τακτική λέγεται πως εκτός του ότι μεταλλάσει τα σκυλιά, επηρεάζει άμεσα τις τροφικές συνήθειες τους οδηγώντας τα σε διαρκή σύγκρουση με την φύση τους. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, και η αναφορά «…μεγαλώνουν και θεριεύουν σαν τιγράκια όλα!» στην σχετική ραδιοφωνική διαφήμιση.
Μετάλλαξη σκυλιών
 
Παρά την τεράστια  απήχηση των ζωοτροφών, το εργοστάσιο έκλεισε οριστικά, με αποτέλεσμα να απολυθούν οι 126,3 υπάλληλοι που εργάζονταν σ’ αυτό. Αν έχετε προμηθευτεί τα μπισκοτάκια Λόλα, πετάξτε τα άμεσα ή στείλτε τα για καταστροφή ταχυδρομώντας τα στην παρακάτω διεύθυνση: Στριμμένης Μέγαιρας 279Ε, Κρεούπολη, 9728 89930.
 
Υπάρχουν, βέβαια, κι άλλες λύσεις...
Εναλλακτικές Λύσεις

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Oμοιότητες (#8)

Χριστίνα Τσάφου - Raini Rodriguez
 
Η συντακτική μας ομάδα σας προσφέρει για άλλη μία φορά μία μοναδική ομοιότητα μεταξύ δύο ηθοποιών.
Ας ελπίσουμε πως το αναγνωστικό μας κοινό θα την εκτιμήσει, όπως συνηθίζει, παρομοιάζοντας τις δύο γυναίκες είτε με γλάστρες είτε με ζευγάρια καλτσών.

Eπίκαιρα

Ο Σάρλ Πατέ τον περασμένο μήνα δήλωσε πως αντιμετωπίζει ένα τρομερό πρόβλημα δυσοσμίας με τα φρεάτια της περιοχής που διαμένει. Η ακριβής δήλωσή του ήταν: «Βρομάει όλος ο δρόμος! Θα προτιμούσα να φάω τον κόκορα μου παρά να ανέχομαι όλη αυτήν την μπόχα. Να μου λείπει το αντίσκηνο…». Η παρούσα δήλωση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Βουλή των Λόρδων και την ανάγκασε να οδηγηθεί σε διάλυση και επανεκλογή της ‘Βασίλισσας’. Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι τρεις Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες από την κατάσταση αυτή που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τελευταίας ώρας, οι τρεις μεγιστάνες σχεδιάζουν να μεταφέρουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στο Ρίο ντε Τζανέηρο. Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, πως το σημερινό φαινόμενο των βροχοπτώσεων δεν θα επιδεινώσει την δυσοσμία στην περιοχή του κυρίου Πατέ.

Το κοκόρι του κυρίου Πατέ σε όλο του το μεγαλείο
Το κοκόρι του κυρίου Πατέ σε όλο του το μεγαλείο.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Eπίκαιρα

Σφοδρότατες βροχοπτώσεις αναμένονται το επόμενο διήμερο. Ακραία θα είναι η επιδείνωση του καιρού σε λίγες ώρες με αύξηση των ανέμων που αναμένεται να προκαλέσει την απογείωση πολλών οχημάτων ιδιαίτερα στην περιοχή της Αναβύσσου. Ας ελπίσουμε πως οι νεροποντές θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν την προσγείωση τους.
 
Επιδείνωση του καιρού

Eπίκαιρα

Δύο άνδρες με κασκέτα, μουσκέτα και αμπέχονα ελήστεψαν προχθές το βράδυ το κανάλι του Παναμά. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταφορά της κλεμμένης διώρυγος διευκολύνθη από μακρόστενη τσάντα. Οι ύποπτοι, όπως και το κάνάλι, παραμένουν άφαντοι και οι τοπικές αρχές αντιμετωπίζουν την κατάσταση ως άλυτο μυστήριο. Στον κόσμο των μυστικών πρακτόρων, φημολογείται πως την υπόθεση πρόκειται να αναλάβουν οι «ΓΙΑ.Μ.Υ.».
 
Ληστεία στο κανάλι του Παναμά

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Oμοιότητες (#7)

Αγαπητοί αναγνώστες, μην τρομάξετε με την παρακάτω ομοιότητα και, φυσικά, μην νομίσετε πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο (x2).
Ο κύριος Λιακόπουλος έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί μας και το νέο του βιβλίο της σειράς "Ζουν Ανάμεσα μας" θα φέρει τον τίτλο: "Ποιοι είναι αυτοί που γνωρίζουν όλα τα σκοτεινά μυστικά σχετικά με την ομοιότητα No. 7; (- η κάμερα σε 'μένα)".
 
Πρόκειται για τον τραγουδιστή των City Boy και των Maisonettes, Lol Mason και τον Jake Johnson, δηλαδή τον Nick από το New Girl.
 
Lol Mason - Jake Johnson (I)
 
 
Lol Mason - Jake Johnson (II)

CUMBERBATCH!!

Cumberbatch