Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

"I want some time to think my thoughts!"



Η εκνευριστική λέξη είναι πάντα δωρεάν, ιδιαίτερα ως προς την καταβολή του ενοικίου. Το ότι κάθεται και τους βλέπει, βέβαια, δεν αποτελεί κυψελοειδές πειστήριο. Αυτή είναι πάντως η ακριβής ορολογία που ενδέχεται να προσεγγίσει την βαρύτητα, αλλά ταυτόχρονα και την δυσοσμία του προϊόντος. Κατά τ’ άλλα η περικλυτή αγορανομία δεν μπορώ να αντιληφθώ σε ποιον τομέα μπορεί να παρέχει εκείνα τα υποτιθέμενα συμπεράσματα.



Ποιος θα προέβαλε την ανακατάταξη;
Ποιος θα προέβαλε την ανακατάταξη;
Το ακόλουθο παράδειγμά, όμως, θα λύσει τις απορίες όλων, αλλά και τις ασάφειες που έχουν  προκύψει. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, πως το διαφραγματικό διάλεγμα  ακολουθείται από την συνήθη εγκεφαλική προβληματική (εναλλάξ) τοποθέτηση. Εμείς καλούμαστε να ανατινάξουμε με c4 την παρασιτική γλάστρα (αυτήν που προβλέπεται). Δεδομένης της καταστάσεως, κάποια χρονική στιγμή θα αναγκαστούμε να κυνηγήσουμε ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα την γείωση της αντίδρασης. Όλα αυτά δεν έχουν καμμία θετική συνέχεια ή προέλευση.

Η Διάταξη της σκέψης μας.
Η Διάταξη της σκέψης μας.

Παρ’ όλα αυτά ο διπλασιασμός μας έχει ήδη οδηγήσει στην επίλυση ενός μελλοντικού ενδεχόμενου μυστηρίου. Μην το πολυσκέπτεστε, δεν ωφελεί ιδιαίτερα. Κι εγώ δεν θα ήξερα ποιο από τα δύο να επιλέξω, μα το κύμα θα έδινε μια (ή και δύο πολλές φορές) κατευθύνσεις. Επομένως, είναι προφανές πως δεν είναι λευκά, ούτε βέβαια και χωρίς κεφάλι ή κάποια ζακέτα. Τα άλογα. Και μετά την προσθήκη του όποιου λεμονιού (σε φέτες ή χυμό) αποπροσανατολιζόμαστε. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί, μα αυτό παραμένει και ευτυχώς μειώνεται. Είναι βαρετό το αντίστροφο και πλέον καθιερωμένο. Η αποτύπωση είναι έξοχο πτηνό και δεν κάθεται στον λαιμό κανενός –αν αυτό σας απασχολεί. Μόνο φροντίστε μην είναι κινγκ-σάηζ ή σε στυλ ρεματιάς.  Θεωρώ πως η συντήρηση (όπως και η σύντμηση) πλέον δεν υφίσταται,   .

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

CuteStories (#2) - Fast Type



Η αρμόδια επιτροπή της Fast Type. 
Η αρμόδια επιτροπή της Fast Type.
Ελευθέριος Βενιζέλος
Ελευθέριος Βενιζέλος
(Φαστ Τάηπ).
Με αφορμή την σημερινή ημερομηνία, η ΦΙΛΜΑΛΕΞ αποφάσισε να τιμήσει το σπουδαίο μέχρι στιγμής έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός αποτελεί μοναδικό παράδειγμα καινοτομίας σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ως εταιρία κινηματογραφίας, οφείλουμε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε αυτές την ίδρυση αλλά και την ταχεία διάδοση του Fast Type. H ένωση ξεκινά την δράση της ήδη από τα χρόνια της "Κρητικής Πολιτείας" μέχρι και σήμερα με υπερήφανο πλέον χορηγό και την Filmalex (σε συνεργασία με τα υπεύθυνα τμήματα και θυγατρικές της). Ας ευχηθούμε στον κύριο Βενιζέλο και τον κύριο Ιωάννη Μπαρμπέρη να συνεχίσουν το λαμπρό τους έργο!





cute story! (από την μυστική συντακτική μας ομάδα με την υποστήριξη του Κουνιστού και του κυρίου Μπ. από το 20072)